Gillian Higgins 4 t/m 7 april 2018 bij De Bascule!!

sep 21, 2017 door Joke Schotel

 

**Breaking news**

 

Bijzonder trots zijn wij om te kunnen mededelen dat De Bascule en Gillian Higgins in april 2018 een tweetal cursussen gaan organiseren in Nederland!

Gillian Higgins is in Nederland vooral bekend van haar boeken “Hoe beweegt uw paard” en “Anatomie van het Sportpaard”. Zij beschilderde als een van de eersten een skelet en spieren op een levend paard. Daarnaast heeft zij onder andere ook posters en DVD’s op het gebied van anatomie en bewegingsleer gemaakt en geeft zij lezingen over de hele wereld.

Gillian is naast schrijver ook sport- en oefentherapeut (voor zowel mens als paard), een equine anatomist, biomechanist, BHS Senior Coach en heeft een first class honours degree in Equine Science and Business Management. Kortom, zij heeft een indrukwekkende lijst van titels achter haar naam staan.

 

De Bascule wil je graag de mogelijkheid bieden om in een professionele, informele sfeer waar directe interactie met Gillian mogelijk is, je twee dagen onder te laten dompelen in haar kennis en vaardigheden samen met een groep mensen met dezelfde achtergrond.

 

 
4 en 5 april 2018:

Een MASTERCLASS speciaal voor paardentherapeuten zoals:

-         gediplomeerde masseurs

-         fysiotherapeuten

-         osteopaten, chiropractors

-         enz

 

6 en 7 april 2018:

 een tweedaagse cursus anatomie en biomechanica speciaal voor:

-         ruiters, (uit alle mogelijke disciplines)

-         menners

-         instructeurs

-         zadelpassers

-         enz

 
Doordat wij de groepen klein willen houden met daardoor de mogelijkheid tot veel interactie, en de kwaliteit hoog willen houden, zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze unieke en leerzame dagen.

klik hier voor meer informatie